'İngilizlerle anlaşan tarikatlara operasyon başlatılıyor' iddiası!

'İngilizlerle anlaşan tarikatlara operasyon başlatılıyor' iddiası!

Hükümetin İngilizlerle anlaşan bir çok tarikata karşı harekete geçtiği ve operasyon başlatacağı iddia edildi.

Son zamanlarda cemaat ve tarikatlara yönelik operasyonların artması, denetlenmesi ve İslam dininin neresinde olduğu ile ilgili düşünceler yüksek sesle tartışılmaya başlandı.

Bu tartışmaların yaşandığı şu günlerde Siyasetcafe yazarı eğitimci ve yazar Sait Çamlıca tarikatlara operasyon başlatılacağını ifade etti.

 

'TARİKATLAR İNGİLİZLERLE ANLAŞTI'

 

Çamlıca, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

 

'Deniliyor ki ‘Birçok tarikat İngilizlerle anlaştı. Devlet bunu öğrendi ve operasyon başlayacak’ Ben de diyorum ki; Tarikatlar zaten İngilizlerin kontrolündeydi. Harekete geçme emri aldılar. UMARIM DEVLET YETKİLİLERİ GEÇ KALMAZ.'

 

is-001.JPG

 

'SÜLEYMANCILAR İNGİLİZ PROJESİDİR'

 

Çamlıca, CIA ve Alman gizli servisi ile bağlantıları sık sık gündeme gelen Süleymancılar cemaati ile ilgili geçmişte yaptığı bir paylaşımda, bir Refah partili milletvekilinin kendisine 'Süleymancılar İngiliz projesi' dediğini de aktarmıştı.

 

'YENİ BİR FETÖ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ'

 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı tarikat raporunda Süleymancılar hakkında ‘yeni bir FETÖ’ ile karşı karşıya kalınabileceği uyarısı yapılıyor ve çok ciddiye alınması gerektiği ifade ediliyor.

Rapora göre Süleymancıların Türkiye genelinde bölgeler bazında ‘kolordu kumandanlığı’ ismi altında yapılandıkları da öne sürülüyor.

Yine aynı raporda cemaat hakkında dile getirilen bir başka iddia ise cemaatin 16 yıldır derin güçler tarafından kontrol altında tutulduğu.

 

İlgili haberler;

 

asa-052.jpg

ffffffffff.JPG

rtrtrt-001.jpg

yiyuiyui.jpg


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum