İnsan müsveddesi: Tecavüz etti, ayaklarını kırdı, serbest kaldı

İnsan müsveddesi: Tecavüz etti, ayaklarını kırdı, serbest kaldı

Antalya’da kan donduran bir olay yaşandı. Köpeğin bacaklarını kırıp tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı.

Antalya'da iğrenç bir olay yaşandı. 43 yaşındaki A.Ö. isimli şahsın köpeğe cinsel saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Gözaltına alınan şahıs savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Olay esnasında 2.21 promil alkollü olduğu belirlenen A.Ö., ifadesinde "Bana saldırdığı için karşılık verdim" açıklamasını yaptı.

Olay Antalya’nın Kepez İlçesi Ünsal Mahallesi 5095 Sokak’ta yaşandı.

Gece yarısı 112 acil yardım hattını arayan bir kişi, 43 yaşındaki A.Ö.'nün cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdüğü köpeğin arka bacaklarını kırdıktan sonra yanındaki diğer köpeğe "Benim işim bitti oğlum sıra sende" diyerek saldırttığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine güvenlik güçleri harekete geçti ve olay yârine intikal etti. Emniyet güçleri, üzerinde kan ve kesik izleri bulunan 43 yaşındaki A.Ö.'nün tedavisi için sağlık ekiplerini çağırdı ve tıbbi müdahalenin ardından şüpheliyi gözaltına aldı. Öte yandan olay yerine çağrılan hayvan ambulansı köpeği alarak tedavisinin yapılması için barınağa götürdü.

A.Ö.'nün yapılan kontrolde, 2.21 promil alkollü olduğu tespit edildi. Karakolda verdiği ifade de suçlamaları kabul etmeyen 43 yaşındaki A.Ö., "Sokakta köpek bana saldırdı. Bana saldırdığı için karşılık verdim. Benim sürekli mahallede ilgilendiğim diğer köpek de korumak için ona saldırdı" diye konuştu. Aynı zamanda A.Ö., cinsel saldırı iddialarını da kabul etmedi.

Emniyette ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen A.Ö., savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

kopek.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.