Instagram’da tuzak kurdu… Tecavüze uğradığını öğrenince bıçakladı!

Instagram’da tuzak kurdu… Tecavüze uğradığını öğrenince bıçakladı!

Konya'da bir genç, sevgilisinin eski erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını öğrenince Instagram’dan tuzak kurdu. Ayrıntılar haberde;

Konya’da yaşanan olay, 21 Mart'ta merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’nde bir parkta meydana geldi. Kaporta tamircisi genç, sevgilisinin eski erkek arkadaşı tarafından cinsel istismara uğradığını öğrendikten sonra intikam almaya karar verdi. Bir kız arkadaşı ile plan yapıp, tecavüz eden eski sevgiliyle Instagram’da konuşup, buluşmalarını sağladı. 2 hafta süren konuşmaların ardından, eski sevgiliyi bir parka buluşmaya çağırdı. Buluşma yerine giderek eski sevgiliyi tabancanın kabzasıyla başından yaralayıp, karnından bıçakladı.

sevgilisinin-eski-erkek-arkadasini-instagram-da-10715650_9264_o.jpg

İKİ HAFTA YOĞUN BAKIMDA KALDI

Kanlar içinde yere yığılan ve ağır yaralanan M.K.’ya olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale ettikten sonra Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. İki haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi gören M.K., polise verdiği ifadede, Tuğçe D. ile buluşmaya gittiğini ancak tanımadığı iki kişi tarafından saldırıya uğradığını söyledi.

3 ARKADAŞ GÖZALTINDA

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Tuğçe D. ifadesinde, Enes Berrak'ın sevgilisinin tecavüze uğradığı iddialarını öğrenince intikam almak için plan yaptıklarını söyledi. Tuğçe D.'nin ifadesinin ardından Berrak ve olaya karışan oto boyacısı Fatih A. da gözaltına alındı.

ÖNCE TABANCAYLA SONRA BIÇAKLA YARALAMIŞ

Enes Berrak, ifadesinde sevgilisi S.N.D.'nin eski sevgilisi M.K.'nin birliktelikleri sırasında kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlatması nedeniyle intikam almak için tuzak kurduğunu söyledi. Berrak, M.K.'yi tabancayla başından yaraladığını, sonra da cebinden çıkardığı bıçağı karnına saplayarak yaraladığını itiraf etti.

TECAVÜZCÜ GENÇ SERBEST BIRAKILDI

Yapılan sorgulamanın ardından şüphelilerden Enes Berrak, mahkeme tarafından tutuklanırken diğer şüpheliler Tuğçe D. ve Fatih A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tedavisinin ardından taburcu olan M.K. ile ilgili henüz bir işlem yapılmadığı öğrenildi.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.