İntihardan vazgeçti, ayağı kayınca 20 metreden düştü

İntihardan vazgeçti, ayağı kayınca 20 metreden düştü

Sivas’ta yaşanan olayda, intihar amacıyla çıktığı kayalıkta ikna edilmesinin ardından polislerin yanına çıkmaya çalışan genç kız, zemindeki çamur nedeniyle ayağı kaydı ve 20 metre yükseklikten düştü.

Sivas’ın Abdulvahabi Gazi Mahallesi’nde, bunalıma girdiği gerekçesiyle Tekke Mezarlığı’nın arkasında bulunan kayalığa çıkan 16 yaşındaki B.D. polisler tarafından ikna edilmesinin ardından görevlilerin yanına çıkmak istedi ancak ayağının kayması sonucu 20 metreden düştü ve yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bir süredir psikolojik sorunları olduğu iddia edilen B.D. uçurumun yanına gelerek bir süre burada oturdu. Bu arada sosyal medya hesaplarından, “Herkes hakkını helal etsin, artık B. diye biri yok” yazılı bir mesaj bıraktı. Daha sonra bulunduğu yerin fotoğrafını çekerek, “ve son dakikalarım” notuyla paylaşım yaptı.

Paylaşımları gören B.D.’nin ailesi durumu polise haber verdi. Olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye çalışanları sevk edildi.

B.D.’nin yanına ulaşan ekipler genç kızı intihardan vazgeçirdi. Oturduğu yerden kalkarak çalışanların yanına gitmek isteyen B.D.’nin çamurlu zemin nedeniyle ayağı kaydı. Yaklaşık 20 metre yükseklikten yuvarlanan B.D.’nin iki bacağında kırıklar oluştu.

Olay yerine gelen ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. 

Tedaviye alınan genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.