İş adamının oğlu önce pantolon çaldı sonra çalışana ateş açtı
Otelleri bulunan bir iş adamının oğlu Özhan K., Avcılar'da bir kız arkadaşıyla girdiği mağazadan ürün çaldı. Özcan K., hırsızlık yaptığı anlaşılınca çalışana ateş açarak olay yerinden kaçtı.
Otelleri bulunan bir iş adamının oğlu Özhan K., Avcılar'da bir kız arkadaşıyla girdiği mağazadan beğendikleri ürünleri alarak denemek için içeride bulunan farklı kabinlere girdi.
Kabinden çıktıktan sonra kasaya uğramadan dışarı çıkmaya çalışan ikili, mağaza çalışanı 28 yaşındaki İsmail D.'nin dikkatini çekti.
İsmail D., şüphelendiği genci durdurmak istedi. Bunun üzerine ikilinin arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüpheli genç, belinden silahını çıkarıp kaçmaya çalışan İsmail D.ye 4 el ateş etti.

Kurşunlar İsmail D.'ye isabet almazken şüpheli kaçarak izini kaybettirdi. Yanındaki kız arkadaşı 22 yaşındaki Merve K.de kaçmaya çalışırken çevredeki esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edildi.
Gözaltına alınan Merve K.'nin çantasında mağazadan çalındığı belirlenen 2 kazak bulundu. Sorgulaması yapılan Merve K. suçlarını itiraf etti.
Yapılan araştırmada Özhan K.'nin İstanbul'da birçok oteli bulunan bir iş adamının oğlu olduğu ve daha önceden de yaralama ve uyuşturucu kullanmak suçundan poliste suç kaydı bulunduğu belirlendi. Polis, dün gece saatlerinde yaptığı operasyonda Özhan K.'yi Avcılar'da yakalayarak gözaltına aldı.
SİYASETCAFE.COM
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.