İsmail Çorbacı

İsmail Çorbacı

Hedeftekiler!

Hedeftekiler!

Dünya genelinde ve hatta dünya kurulup ilk insanın yeryüzüne indirilmesiyle birlikte, iblis de yeryüzüne fırlatılarak atılmıştı.Ve insanoğluna kin,nefret,intikam, öldürme gibi tohumları serpmeye başladı.

İlk katliamın Habil 'e kardeşi tarafından yapılan kıskançlık sonucu öldürülmeydi. Ve o günden beri süregelen, kardeş katli günümüze kadar gelmiştir.

Dünya genelinde, ülkeler Ve devletlerin kurulmasıyla birlikte bu düzenleri yönetmek için siyasi ve politik akımların ortaya çıkmasıyla, suikastlar bu statüdeki devlet adamlarına yöneldi.

Kısa birkaç örnek vermek gerekirse ;Atilla karısı İldiko tarafından evlendikleri ilk gece (ki bu vaka itilaflıdır net bir bilgi bulunmamaktadır) ;Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmed Han zehirlenerek ;Gazi Mustafa Kemal Atatürk Masonlar tarafından zehirlenerek ;Filistin lideri Yaser Arafat Siyonistler tarafından, vs. bu örnekleri çoğaltmak mümkündür.

Günümüzde sadece devlet adamlarından hariç asker, işadamı, öğretim üyesi vb. gibi her alanda, birilerinin işine gelmeyen, birilerinin dilinden konuşmayan, birilerine uşaklık etmeyen kim varsa çeşitli formlarla ortadan kaldırılmıştır.

Örneğin;Vatikan'daki Papa, Siyonistlerin bir talebini reddetse onu da ortadan kaldırırlar. Çünkü Papa'yı seçen Sistine Şapeli'ne kapanan Kardinaller değil ;Baron Rothschild seçer. Kardinaller seçtiklerini sanır.

Bu ülkemiz için de aynıdır!Türkiye Cumhuriyeti kurulduktan ve Atatürk'ten sonra gelen liderler ve politikacılar, bürokratlar kim ve kimler tarafından yerleştirilmiştir ve ne karşılığında bu mevkilere getirilmişlerdir, bu bir muamma dır.(Aslında açıkça bilinmektedir)

Ki ;Enigmatik bilimini, Havvass ilmini ve Kriptografi'yi, geçmiş tarihi ve geçmişte vuku bulan olayların analizini yapamazsanız (ki tarihini bilmeyen kendini bilmiyor demektir) yoksa hiçbir zaman anlayamazsınız.

Ancak kişi ölüp gittikten sonra anlarsınız, o zaman da iş işten çoktan geçmiş olur.

Seçtiğiniz liderleri siz kendiniz mi seçtiniz sanıyorsunuz, sizin seçtiğiniz liderlerin sizi yönettiğini mi sanıyorsunuz, peki onları kim seçti ve kim yönetiyor, biliyor musunuz?Bunu asla öğrenemeyecek siniz ;Ve biz de asla söylemeyeceğiz!

Seçilip yerleştirilen kişilere, bazı istekler ve hizmetlerde bulunulması istenir ;Ve bir de bu kişiye "Miat"verilir yani" SON KULLANMA TARİHİ "(SKT).

Son kullanma tarihinden önce aykırı,istek dışı, onların çıkarlarına ters düşen ve kendi milleti, ülkesi adına "MİLLİ"hamleler yapan kişileri çeşitli konseptlerle ortadan kaldırırlar.

Ve bu işlem yapılmadan bir yıl önce Bohem Korusu 'nda toplanıp karar alırlar, ardından bu işlemi hızlıca faaliyete geçirirler.

Yakın tarihimizden buna bir örnek vermek gerekirse ;Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin el-Tikriti'nin sağ kolu olan Tarık Aziz, Bohem Korusu toplantısında, kendi liderinin maketinin yakılmasını seyretmişti. Bu da bir yıl sonra o kişinin yok edileceği anlamına geliyordu. Ne yazık ki, bunu açıklayamazdı, açıklasaydı önce kendi yok edilecekti.

Bu toplantılara ülkemizden de katılanlar vardır. Ve alınan kararları asla açıklayamazlar. Bu yok edilecek kişi" Babası"bile olsa.

Yakın tarihimizde şu veya bu şekilde bir çok ileri gelen yok edildi. Eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal eşi aracılığıyla gibi çeşitli derlemeler mevcuttur.

Günümüzde de üst düzey üç kişi hedefe alındı. Bu kişiler en kritik ve en stratejik noktada hâlâ görevlerini sürdürmektedirler.

Turgut Özal suikastı her an sahneye konulabilir.

Her zaman söylediğim gibi her ne yaparsanız yapın, yanınıza aldıklarınıza çok iyi dikkat edin, bu "eşiniz"bile olsa!

 

TÜRK dünyasında" MİLLİ"olmak çok zordur.Son sözüm :"SEN TÜRKSÜN ASLA BOYUN EĞME".

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Çorbacı Arşivi