İsmailağa cemaati sınırı aştı! Atatürk'e böyle dil uzattılar

 İsmailağa cemaati sınırı aştı! Atatürk'e böyle dil uzattılar

İsmailağa cemaatinin televizyonu olan FM TV’de yayınlanan “Saklı Gerçekler” programında Atatürk hakkında söylenen sözler tepki çekti.

İsmailağa cemaatinin televizyonu olan FM TV'de yayınlanan 'Saklı Gerçekler' programında Atatürk için skandal sözler söylendi.

Programında Atatürk için 'Çanakkale Savaşında Hilafet'in 400 bin silahsız cengaverine bilerek 'size ölmeyi emrediyorum' dedi' ve 'Atatürk asker maaşıyla bu kadar mal varlığını nasıl yaptı' sözleri söylendi.

RTÜK bu hadsiz sölerin ardından kanalı uyardı. Aynı maddeden tekrar bir ihlal olursa kanalın lisansı iptal edilecek.

BİR VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ OLDU

FM TV’de yayınlanan 'Saklı Gerçekler' programı aynı gün bir vatandaş tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne şikayet edildi. Emniyet, RTÜK’e şikayeti iletti. Konuyla ilgili uzman raporu hazırlandı.

Hazırlanan uzman raporunda şu ayrıntılara yer verildi:

Çanakkale Savaşı konuşulurken ‘Hilafet’in 400 bin silahsız cengaverine bilerek size ölmeyi emrediyorum dedi. Hilafetin ve saltanatın gerçek askerlerinin kıyımı yapıldı orada’. Filistin’de 65 bin askerimiz 365 bin topla esir bırakıldı’ deniliyor. Atatürk’ü Koruma Kanunu eleştirilirken, ‘Senin hakkında koruma yasaları var. Demek ki mide bulandıracak işlerin var’ deniliyor. Atatürk’ün mal varlığı konuşulurken ise ‘Sultan Vahdettin Han tüm Sarayı boşaltabilecekken kendine yetecek kadarını aldı. Atatürk asker maaşıyla bu kadar mal varlığını nasıl yaptı. Neymiş ölürken bağışlamış’ deniyor.'

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.