İstanbul Beşiktaş’ta silahlı saldırı! İşte o dehşet anları

İstanbul Beşiktaş’ta silahlı saldırı! İşte o dehşet anları

İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen olayda, Yakup K. Adlı şahıs, sokakta tartıştığı bir kişi tarafından ayaklarından vuruldu. O anlar ise güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Beşiktaş’a bağlı Vişnezade Mahallesi’nde yaşanan olay, Çeşme Meydanı Sokak’ta saat 21:00 civarında meydana geldi. Yakup K. adlı kişi, sokakta tartıştığı kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından vuruldu.

DHA’nın haberine göre, Kız arkadaşıyla görüşmeye giden Yakup K., sokakta yürürken, daha önceden tanıdığı iddia edilen 3 kişiyle karşılaştı. Yakup K., ile kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma esnasında bir kişi, silahını çıkarttı ve Yakup K.’nın ayaklarına doğru üç el ateş etti. İki bacağından da yaralandığı bildirilen Yakup K., kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ile arkadaşı farklı yönlere kaçtı.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri, olayı polis ve sağlık ekiplerine ihbar ettiler. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucu Yakup K., Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.