İstanbul’da hafta sonu trafik felç olacak!

İstanbul’da hafta sonu trafik felç olacak!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na başladığı 45 saatlik taşınma başlangıcı 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23:59'da tamamlanacak. İstanbul Yarı Maratonu ise, 7 Nisan Pazar günü 14'üncü kez start alacak. Böylece hafta sonu trafik felç olacak.

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na başladığı 45 saatlik taşınma başlangıcı 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23:59'da tamamlanacak. İstanbul Yarı Maratonu ise, 7 Nisan Pazar günü 14'üncü kez start alacak. Böylece hafta sonu trafik felç olacak.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 03.00'te başladı. 45 saatlik taşınma 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23:59'da tamamlanacak.

CUMARTESİ BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPANACAK

Bu süreçte bazı yollar trafiğe kapatılacak. En kritik noktalardan Atatürk Havalimanı ve Mahmutbey kavşağı arasındaki yollar 26 saat, Basın Ekspress Yolu ise 9 saat kapalı kalacak. 6 Nisan sabahı saat 02:00 ile 14:00 arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapalı olacak

Havacılık tarihinin en büyük lojistik operasyonu başlıyor. Büyük Göç adı verilen Türk Hava Yolları'nın ( THY) Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci bu gece 03.00'te başlayacak. Toplam 45 saat sürecek taşınma 6 Nisan Cumartesi gecesi saat 23:59'da tamamlanacak.

Büyük Göç sırasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. Basın Ekspres yolu en kritik atar damarı oluşturuyor. Sürücülerin alternatif yol güzergahlarını kullanmaları gerekecek.

MAHMUTBEY KAVŞAĞI 26 SAAT TRAFİĞE KAPALI OLACAK

Atatürk Havalimanı ile Mahmutbey Batı Kavşağı istikameti 5 Nisan'da saat 22.00 ila 6 Nisan saat 23.59'da 26 saat trafiğe kapatılacak.

Mahmutbey Batı Kavşağı ile İstanbul Havalimanı istikameti 5 Nisan saat 22.00 ile 6 Nisan saat 10.00 arası 12 saat trafiğe kapalı olacak.

BASIN EKSPRESS YOLU 9 SAAT KAPATILACAK

İstanbul Havalimanı ile Atatürk Havalimanı arasındaki Kuzey Marmara Otoyolu ile Basın Ekspress yolu, Mahmutbey batı kavşağı ile Yeşilköy havuzlu Kavşağı istikametinde 6 Nisan saat gece 01.00 ila 6 Nisan saat sabah 10.00'a kadar 9 saat trafiğe kapatılacak.

Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun Reşadiye Kavşağı ile Yassıören Kavşağı istikametinde 5 Nisan saat 22.00 ile 6 Nisan saat 10.00 arası gidiş ve geliş yönünde 12 saat trafiğe kapatılacak."

PAZAR GÜNÜ MARATON NEDENİYLE BAZI YOLLAR KAPALI OLACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Spor İstanbul'un katkılarıyla ve Vodafone'un ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Yarı Maratonu, yaklaşık 10 bin çipli koşucunun katılımıyla 7 Nisan Pazar günü koşulacak.

PAZAR GÜNÜ KAPANACAK BAZI YOLLAR

21 km'lik yarış parkurunda Sahil Yolu üzerinde Zeytinburnu - Sirkeci arası ve Avrasya Tüneli 6:00 ile 12:00 saatleri arasında trafiğe kapalı olacak. Saat 9:00'da başlayacak yarı maraton için zaman sınırı 3 saat olacak. Koşucular, göğüs numaralarını göstererek İETT, metro, deniz otobüsleri ve şehir hatları vapurlarından ücretsiz olarak faydalanabilecek.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.