CHP’li başkanın ilk işi Ömer Halisdemir’in resmini sökmek oldu  

CHP’li başkanın ilk işi Ömer Halisdemir’in resmini sökmek oldu  

AK Parti'den CHP'ye geçen İzmir Torbalı'da yeni seçilen CHP’li Belediye Başkanın ilk işi, Ömer Halisdemir'in resmini sökmek oldu.

Başta büyükşehir ve bir çok yerde PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte İYİ Parti’nin desteğini alan CHP bir çok belediye başkanlığını kazandı. Bunlardan birisi olan CHP’li Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un ilk icraatı, ilçe Meydanı'nda bulunan Şehit Ömer Halisdemir'in resmini sökmek oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "Adam ol, ayağını denk al, bir daha televizyona bile çıkamayacaksın." diye tehdit eden Torbalı Belediyesinin yeni başkanı CHP'li İsmail Uygur'un ilk icraatı, ilçe Meydanı'nda bulunan 15 Temmuz kahramanı Şehit Ömer Halisdemir'in resmini sökmek oldu.

Ülkenin değerlerini hiçe sayan ve son yerel seçimlerde hem PKK’nın siyasi uzantısı HDP hem de 15 Temmuz’da ülkeyi işgale ve darbeye kalkışan FETÖ’nün tam desteklediği CHP'li belediyenin yaptığı bu saygısızlık 'bu kadarına da' pes dedirtti.

ohr2.jpg

Seçimlere 10 gün kala FETÖ sözcülerinden eski Zaman gazetesi yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı yayınladığı video ile AK Parti ve MHP’ye oy verilmemesi için çağruda bulundu. FETÖ firarisi Dumanlı bu iki partinin ülke yönetiminden düşmesi için ise karşı tarafta yer alan PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin de tam desteklediği CHP-İYİ Parti adaylarına oy verilmesini söylemişti.

CHP’li yeni seçilen belediye başkanının ilk işinin 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir’in fotoğrafını sökmesi bu ilişkiyi bir kez daha ortaya koymuş oldu. Böylece seçimlerde CHP-İYİ Parti ile birlikte PKK, HDP, FETÖ işbirliğinin ilk işaretleri de ortaya çıkmış oldu.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.