İstanbul’da korkutan yangın! Kontrol altına alınamıyor

İstanbul’da korkutan yangın! Kontrol altına alınamıyor

İstanbul’da bir iplik fabrikasında sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

İstanbul Davutpaşa'da bir kumaş ve iplik fabrikasında yangın çıktı. Kısa sürede bütün fabrika binasını saran yangını söndürmek için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Davutpaşa'da İbrahim Keten'in sahibi olduğu iplik üreten Ketenoğlu Tekstil fabrikasında sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm binayı kapladı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Zeytinburnu Davutpaşa’da bulunan bir iplik fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede tüm fabrikayı sararken çok Avrupa ve Anadolu yakasından çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Henüz kontrol altına alınamayan yangının çevre binalara sıçramaması için çalışmalar sürüyor.

KONTROL ALTINA ALINDI

Yangına İstanbul İtfaiyesi olarak 22 istasyon 74 araç 185 personel, ilçe belediyelerinden Fatih Belediyesi 1, Zeytinburnu Belediyesi 2 , Bağcılar Belediyesi 1, Bahçelievler Belediyesi 1, Güngören Belediyesi 1, Bayrampaşa Belediyesi 1, Esenler Belediyesi 2 olmak üzere toplam 9 su tankı ve Hamidiye AŞ'den de 4 su tankı ile müdahale edildi ve yangın kontrol altına alındı.

yangin1-004.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.