İstanbul’da trafik felç oldu! Dolu paniği

İstanbul’da trafik felç oldu! Dolu paniği

İstanbul’da dolu yağışı trafiği felç etti. İşte haberin ayrıntıları;

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıların ardından İstanbul’da dolu yağışı kendisini gösterdi ve trafiği kilitledi.

İstanbul'da etkili olan sağanak yağmur ile birlikte dolu yağışı da başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağmur ile birlikte dolu yağışı da etkili olmaya başladı. Dolu yağışına hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşların araçlarının üzerini kapatmaya çalıştığı, bazılarını ise önceden tedbir alarak araçlarını doludan korumak için örttüğü görüldü.

TEM’DE DOLU PANİĞİ

Ataşehir'de etkili dolu nedeniyle TEM Otoyolu'nda ilginç görüntüler oluştu. Bazı sürücüler araçlarını korumak için köprü altına sığınırken, bazıları ise otomobillerinin üzerine kilim serdi. Polis yağış nedeniyle araçlarını köprü altına park eden sürücüleri, trafik akışını aksattığı nedeniyle uyardı.

GAZİOSMANPAŞA'DA YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Gaziosmanpaşa'da yollar döne döndü. Çok sayıda araç suda mahsur kaldı.

İstanbul'da beklenen yağış etkili oldu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara girerek korunmaya çalışırken, sürücüler ise zor anlar yaşadı. Gaziosmanpaşa Küçükköy'de etkili olan yağış nedeniyle bazı yollar göle döndü. Aşırı yağış nedeniyle yağmur sularının biriktiği yollarda sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Çok sayıda araç ise suda mahsur kaldı.

istanbulda-dolu-siyasetcafe1.jpgistanbulda-dolu-siyasetcafe2.jpgistanbulda-dolu-siyasetcafe3.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.