İstanbul'da yolcuların olduğu minibüste silahlı çatışma! İşte o anlar...

İstanbul'da yolcuların olduğu minibüste silahlı çatışma! İşte o anlar...

İstanbul Küçükçekmece’de meydana gelen olayda, yolcuların bulunduğu minibüse ateş açıldı. Yolcular arasında bulunan bir polis memuru da saldırganlara havaya ateş açarak karşılık verdi.

Alınan bilgilere göre, ŞirinevlerBaşakşehir arasında çalışan minibüs şoförü Cahit Kulta, dün akşam saat 23:00 civarında Şirinevler köprü altında yolcu almak üzere yanaştığı sırada, arakadan gelen araç kornaya bastı. Önce sözlü tartışma yaşanırken ardından kavga çıktı. Minibüste bulunan yolcuların da olaya dahil olmasıyla, araçta yer alan şahıslar olay yerinden kaçtı.

DHA’nın haberine göre, şoför Cahit Kulta, minibüsüyle İSTOÇ mevkiine geldiği sırada burada pusu atan kavga ettiği araçtakileri gördü. Araçtakiler minibüsü durdurmaya çalışınca da gaza basarak kaçmaya başladı. Bu esnada araçta bulunan şahıslar, minibüsün arkasından ateş etmeye başladılar. Yolcuların büyük korku yaşadığı olay sırasında bir polis memuru da havaya ateş açarak karşılık verdi. Kovalamaca Halkalı Polis Merkezi’nde sona erdi. Minibüs şoförü Kulta, aracını karakola çekince, arkasında takipte olan araçtakiler olay yerinden uzaklaştı.

Minibüs şoförü bu olayın ardından Bahçelievler Kocasinan Polis Merkezi’ne giderek, kaçan şahıslar hakkında şikayetçi oldu. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.