İYİ Parti kasasından eksilen 16 milyon lira nerede?

İYİ Parti kasasından eksilen 16 milyon lira nerede?

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ihanet ile suçladığı Ümit Dikbayar'ın Akşener'in hesaplarını inceletmesi olayına ilişkin yeni bir detay ortaya çıktı.

İYİ Parti lideri Meral Akşener geçtiğimiz günlerde parti içinden ihanete uğradığını ve CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi arkadan hançerlendiğini söyledi.

Akşener'in 'İhanete uğradım' sözlerini Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve Ankara Milletvekili Uğur Poyraz için söylediği iddia edildi.

Ümit Dikbayır'ın Meral Akşener'in banka hesaplarını inceletmekle itham edildiği için Akşener tarafından ihanet ile suçlandığı öne sürülmüştü.

Ümit Dikbayır bu iddiaların ardından dilekçe verdi.

Dikbayır, Meral Akşener'in ve ailesinin, Meral Akşener'in özel kalemi ile bu özel kalemin eşi olan şahsın hesaplarının incelenmesini istedi.

 

İşte Dikbayır'ın verdiği dilekçe:

 

sedfghjk.JPG

 

Dikbayır'ın Akşener'in hesaplarını inceletmesi olayına ilişkin bir detay ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır’ın yerine getirilen Cem Özdemir, göreve başladıktan sonra İYİ Parti'nin kasasında 16 milyon lira eksik olduğunu söyledi.

Ümit Dikbayar ise ‘Ne demek kasamız eksi 16 milyon lirada?’ dedi ve ‘Kasada 132 milyon varken, şimdi bu para nerede’ diye sordu.

Bir taraftan Akşener'in hesaplarının gizli bir biçimde inceletildiği, bir yandan partinin kasasında olması gereken paranın bulunmadığı iddiası olayı farklı boyutlara taşıdı.

Ümit Dikbayır, kendisi hakkında disiplin soruşturması açılmasını istedi. 

 

dvdv-008.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:SÖZCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.