İYİ Parti üzerinden dolandırıcılık

İYİ Parti üzerinden dolandırıcılık

İnternette İYİ Parti üzerinden dolandırıcılık yapılmaya çalışıldığı tespit edildi. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti adı internette kullanılarak verilen banka hesap numaralarıyla ‘İYİ Partiye bağış’ adı altında yolsuzluk yapılmaya çalışıldığı ortaya çıktı.

Kurumsal yapısını henüz tamamlayamayan İYİ Parti internet dolandırıcılarının hedefi oldu. Sosyal medya ve arama motoru lisansları henüz alım sürecindeki parti sürecin uzun sürmesi nedeniyle teknolojik dolandırıcılar için verimli bir alan.

Ak Parti’de İYİ Parti endişesi

Henüz resmi hesap tanımlaması yapılmayan İYİ Parti’nin adı sosyal medyada istenildiği gibi kullanılabiliyor. Bu hesaplardan bazılarında ‘İYİ Partiye bağış’ adı altında da para toplanıyor.

İYİ Parti Milletvekili Özdağ’dan iktidara eleştiri

Konuştuğumuz parti yetkilileri internette yer alan hesap numaralarının kendileriyle ilişkisi olmadığını ve bu yolla her hangi para talebinde kesinlikle bulunmadıklarını belirttiler.

AKP'den İYİ Parti'ye yatay geçiş!

Partinin sosyal medya hesaplarıyla ilgilenen ekip de; henüz resmi sayfaları olmadığından şikayetlerinin bu hesapları kapattırmak için yeterli olmadığını ve bu yüzden dava açmak zorunda kaldıklarını ve sürecin uzadığını ifade ettiler. Bu sahte hesapların sadece dolandırıcılık yapmak için değil İYİ Partinin imajına zarar vermek için de kullanıldığını belirttiler.

CHP’den İYİ Parti itirafı! ‘Bizden çok oy alacak’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener adına da aynı şekilde sahte hesaplar açıldığını ifade eden yetkililer bu hesaplarda İYİ Parti adına yapılan paylaşımlarla partinin zor durumda bırakılmaya çalışıldığı konusuna dikkat çektiler. Paylaşımların birinde seçim anketi şeklide düzenlenen bir gönderide iyi partinin altında beğen sosyal medyadaki beğen işareti yer alırken AK Parti logosunun altında muhteşem işareti dikkat çekiyor.

İYİ Parti’den Kudüs için flaş önerge

parti.jpgparti1-002.jpgsiyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.