FETÖ’den tutuklanan avukattan flaş Akşener sözleri

FETÖ’den tutuklanan avukattan flaş Akşener sözleri

Fetullahçı Terör Örgütü yapılanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyon ve akabinde soruşturmada kapsamında ifadesi alınan avukattan flaş Meral Akşener açıklaması geldi. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında FETÖ davasından beraat edilen avukat Nuri Polat açıklamalarda bulundu.

FETÖ'nün avukatlık yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve hazırlanan iddianamede Meral Akşener'in hukuk danışmanı olduğu iddia edilen avukat Nuri Polat, çıktığı ilk duruşmada tahliye edildi.

Tutuklanmadan önce MHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi olduğunu belirten Polat, "Meral Akşener'in avukatı değilim. Hiçbir zaman da avukatlığını yapmadım" diye konuştu.

İYİ Parti üzerinden dolandırıcılık

İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmaya tutuklu yargılanan Nuri Polat ve avukatı katıldı. Savunmasını yapan Polat, 2014'te MHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı'na seçildiğini, 2015'ten bu yana da İl Disiplin Kurulu Üyesi olarak görev yaptığını söyledi.

‘MERAL AKŞENER'İN AVUKATI DEĞİLİM’

Bir gazetede yayınlanan bir haberde Meral Akşener'in avukatı olarak yazıldığını belirten Polat, "Meral Akşener'in avukatı değilim. Hiçbir zaman da avukatlığını yapmadım. İstanbul gibi bir şehirde aktif siyasetin içinde bulunan bir kişi olarak iktidarı eleştirmemden doğal bir durum olamaz. Ülke sorunlarını dile getirdim" ifadesinde bulundu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum