İYİ Parti Yalova İl Başkanı ve yönetim istifa etti!

İYİ Parti Yalova İl Başkanı ve yönetim istifa etti!

Yerel seçimde bir çok tartışmalara imza atan İYİ Parti’de istifalar devam ediyor. İYİ Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti.

PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin daha önce de destek verdiği CHP ile yerel seçimlerde ittifak kuran İYİ Parti’de istifaların önüne geçilemiyor. İttifak nedeniyle seçim sürecinde bir çok ilçe ve gençlik kollarının istifa etiği İYİ Parti’de dökülme devam ediyor.

Bir taraftan Ankara ve halen akıbetinin sonuçlanmadığı İstanbul’da PKK uzantısı HDP ile oylarını artıran CHP adaylarının başarısıyla övünen ve savunan İYİ Parti Anadolu’da dökülmeye devam ediyor.

BİR ÇOK SORUNLU SÜREÇ GEÇİRDİM

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Mehmet Çam, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nden önce yönetim kurulu ile istifa kararı aldıklarını belirterek, şunları kaydetti: "İYİ Parti İl Başkanlığına atandığım günden itibaren genel merkez ile olan yaklaşım ve felsefe farklılığımız sebebiyle birçok sorunlu süreç geçirdim. Bu sebeple 27 Mart 2019'da yönetim kurulu üyeleriyle ortak karar alarak istifa ettik.

İSTİFAMIZI SEÇİM SONRASINA BIRAKTIK

İstifamızı genel merkez ile de paylaştık. Fakat bazı ilçelerimizde adaylarımız bulunduğu için teşkilatlarımızı zor durumda bırakmamak adına istifalarımızı kamuoyu ile paylaşmayı erteledik. Bugünden itibaren İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı görevimden il yönetimi ile birlikte istifa ettiğimiz, siz değerli basın mensuplarımıza ve kamuoyuna duyurulur."

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.