Son dakika… AK Parti’den Yüksek Seçim Kurulu’na mazbata başvurusu

Son dakika… AK Parti’den Yüksek Seçim Kurulu’na mazbata başvurusu

AK Parti, Yüksek Seçim Kurulu’na yaptıkları itiraz henüz sonuçlanmadan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için mazbata verilmemesi konusunda YSK’ya başvuru yapma kararı aldı.

Yüksek Seçim Kurulu’na İstanbul’daki seçimler için itiraz eden AK Parti, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri için mazbata verilmemesiyle ilgili YSK’ya başvuru kararı aldı.

AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, mazbatanın bu süreç devam ederken düzenlenmemesini talep ettiklerini belirterek YSK’nın değerlendirmeleri sonucu vereceği karara saygılı olduklarını söyledi.

Şenocak, vatandaşın kullandığı her oyun kıymetli olduğunu ve daha şeffaf bir süreç olmasını istediklerini vurguladı. Sandıkların tamamı sayılsaydı bu işin parti lehine sonuçlanacağını söyleyen Şenocak, 13 bin küsür farkın olduğunu ve ciddi bir oranda farkın azaldığını ifade etti.

Şenocak, İl Seçim Kurulu’na yapılan başvuru ile mazbatanın YSK’nın değerlendirmesi bitene kadar verilmemesini talep ettiklerini duyurdu.

Bayram Şenocak açıklamasının devamında, “Seçimlerin iptali ve yenilenmesini sağlarsak, milletimizle birlikte sürecin en şeffaf biçimde yöneteceğimizi düşünüyoruz” dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.