İzmir’de korkunç patlama!

İzmir’de korkunç patlama!

İzmir’de gece saat 4’te şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın olduğu yere çok sayıda ekip sevk edildi. İşte ayrıntılar;

İzmir'in Konak İlçesinde bir inşaat alanında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından vatandaşlar büyük bir panik yaşadı.

Olay, gece saat 04.00 sıralarında İzmir Vali Kazım Dirik Caddesi üzerindeki bir inşaat alanında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, inşaat alanında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Alevler kısa sürede büyürken, inşaat alanında bulunan bir piknik tüpü patladı. Patlama sesini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu 112 sağlık, 110 İtfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı patlamada, inşaat alanında maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan, görgü tanığı olan özel güvenlik görevlisi Adnan Hekimoğlu, inşaat alanından alevlerin yükseldiğini görünce yardım etmek istediğini belirterek, "Müdahale etmek için geri döndüğümde yolun ortasında bir patlama sesi duydum. Hemen itfaiye ve polisi bilgilendirdim" dedi.

patlama1-005.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.