Kadın düşmanı ilan edildi: Çüş Sevan Nişanyan

Kadın düşmanı ilan edildi: Çüş Sevan Nişanyan

Firari Sevan Nişanyan'ın cinsel tacizden suçlu bulunan Yrd. Doç. Dr. Murat Paker'i korumak için sosyal medyadan yazdığı yazı büyük tepki aldı.

Klinik psikolog ve akademisyen Yrd. Doç. Dr. Murat Paker'in cinsel saldırı suçlamasıyla yargılandığı davada dört yıl iki ay hapis cezasına çarptırılmasından sonra başlayan tartışmalar bitmiyor.

Tutuklu bulunduğu İzmir Foça Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan izinli olarak çıkan ve bir daha dönmeyen Sevan Nişanyan'ın cinsel tacizden suçlu bulunan Yrd. Doç. Dr. Murat Paker'i korumak için sosyal medyadan yazdığı yazı büyük tepki aldı. Nişanyan'a 'kadın düşmanı' 'cinsel tacizi meşrulaştırıyor' denildi.

Nişanyan'ın Facebook hesabından yayınladığı mesaj şöyle:

'Sekiz yıldır "terapi" adı verilen iç dökme seanslarına gidip mahreminizi paylaştığınız birinin, faraza, en kötü ihtimalle, size "yürümesi" yahut öpmeye kalkması, yahut çükünü çıkarıp göstermesinin vereceği net ZARAR nedir? Bir kariyer ve saygınlık için kırk küsur yıl emek vermiş birinin işini, mesleğini, hayatını, ailesini, insan ilişkilerini, itibarını bilerek, isteyerek, taammüden ve uzun vadeli ısrarla mahvetmenin vereceği ZARAR nedir? İlkinin cezası 4 yıl ise, ikincisinin cezasının EN AZINDAN idam olması gerekir. NOT: Sekiz değil beş yılmış, uçmuşum. İdam fenaymış, onu da bildirdiler sağ olsunlar.'

sevan-siyastecafe.jpg

Nişanyan'ın bu paylaşımının ardından sosyal medyada tepki yağdı. Bunlardan bazıları şöyle:

yorum-nisanyan-siyasetcafe.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.