Kadınlara büyük müjde: botokstan selülit tedavisine ilk kez bir devlet hastanesinde

Kadınlara büyük müjde: botokstan selülit tedavisine ilk kez bir devlet hastanesinde

Kadınlara büyük müjde: botokstan selülit tedavisine ilk kez bir devlet hastanesinde. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Kozmetoloji Ünitesi açıldı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nin dermatoloji kliniğine bağlı Kozmetoloji Ünitesi törenle hizmete girdi. Bununla birlikte kadınların ilgilendiği yüz gençleştirme, saç tedavileri, zayıflama yöntemleri, botoks, lipoliz, selülit mezoterapileri, peelingler, yani kozmetik amaçla yaptırılan tüm dermatolojik işlemlerin yeni açılan klinikte emsallerinden çok daha uygun fiyata yapılacak. İstanbul Üniversitesi Cerrahpşa Tıp Fakültesi Kozmotoloji Ünitesi Başhekimi Doktor Zekayi Kutlubay’a göre, SGK geri ödeme kapsamında olmayan bu tür uygulamalar Cerrahpaşa Kozmetoloji Ünitesinde hem daha güvenli hem de daha ekonomik olacak:

Estetik dermatoloji işlemlerinin yapılacağı Kozmetoloji Ünitesi’nde dolgu, mezoterapi, yüz gençleştirme, zayıflama mezoterapisi, lazer gibi estetik amaçlı dermatoloji uygulamaları yapılabilecek.

Dermatoloji kliniğinde sadece cilt hastalıkları sorunları yaşayan hastalara değil, kozmetik işlem yaptırmak isteyenlere de hizmet verileceğini söyleyen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Başhekimi ve Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekayi Kutlubay, ünitenin hastaların talebi üzerine açıldığını belirterek; “Kozmetik de bir ihtiyaç. Hastalarımızdan kozmetik işlemlere talep de çok fazla. Hastalar, botoks, dolgu, lazer gibi çok sayıda kozmetik ve estetik müdahale gerektiren işlemlerde hastanemizi tercih ediyor. Biz de bu hastalara klasik dermatolojinin yoğunluğu içinde değil; ayrı bir yerde bakma, dolayısıyla ayrı bir klinik açma gereğini duyduk.” Şeklinde açıklama yaptı.

 

Siyasetcafe.com



 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.