Kalın'dan flaş Afrin açıklaması! "Kirli pazarlıklar var"

Kalın'dan flaş Afrin açıklaması! "Kirli pazarlıklar var"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Afrin’de yaşanan son gelişmelere ilişkin bir açıklama yaptı ve çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte haberin detayları;

İbrahim Kalın, Esad rejiminin terör örgütü PKK/PYD/YPG ile anlaştığı ve Afrin’e gireceği iddialarına ilişkin önemli açıklamalar yaptı ve gündemi değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Afrin'de yaşanan gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamasında "Bir takım kirli pazarlıklar var" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Afrin konusunda rejim ile PYD/YPG anlaştı haberlerinin propaganda amaçlı olduğu açık. Fakat bu, bir takım gizli ve kirli pazarlıkların olmadığı anlamına gelmiyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Afrin konusunda rejim ile PYD/YPG anlaştı haberlerinin propaganda amaçlı olduğu açık. Fakat bu, bir takım gizli ve kirli pazarlıkların olmadığı anlamına gelmiyor. Kim ne yaparsa yapsın Zeytin Dalı Harekatı planlandığı şekilde kararlılıkla devam edecek ve hedefine ulaşacak" ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.