Karısını başka erkekle yakalayan koca dehşet saçtı

Karısını başka erkekle yakalayan koca dehşet saçtı

Şişli'de kendisini aldattığından şüphelenen Levent B., eşi Dilek B.’nin kullandığı aracı kendi aracıyla takip etmeye başladı ve eşinin kaza yapmasına neden oldu.

Şişli'de kendisini aldattığından şüphelenen Levent B., eşi Dilek B.’nin kullandığı aracı kendi aracıyla takip etmeye başladı. Önde seyreden aracı durdurmak isteyen koca, eşinin aracına çarptı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın önce kaldırımdaki ağaca ardından da bir apartmanın doğalgaz kutusuna çarparak durabildi.

Kadının aracından inen bir erkek kazanın hemen ardından araçtan inerek kaçmaya başladı. Kaza anı ve ardından yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Bu sırada paniğe kapılan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden Dilek B., kaldırımdaki ağaca ve ardından da apartmanın girişindeki doğalgaz kutusuna çarptı.

Kazanın ardından Dilek B.’nin aracından inen bir kişi koşarak olay yerinden kaçmaya başladı. Eşinin kendisini aldattığından şüphelendiği için aracı takip ettiği öğrenilen Levent B. ise kaçan kişiyi kovalamaya başladı. 

Levent B. kişiyi yakalayamayınca bir spor salonuna sığınan Dilek B.’ye yöneldi. Dilek B.’nin kolundan tutarak sürüklemeye başlayan adama çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşların uzun uğraşları sonucu adamın elinden kurtarılan kadın, bir iş yerine sığındı.

Kazaya karışan eşler ifadeleri alınmak üzere Şişli Polis Merkezi’ne götürüldü.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.