Karma eğitim onları azdırıyormuş

Karma eğitim onları azdırıyormuş

Kamuoyunda karma eğitim tartışmaları devam ederken Yeni Akit Gazetesi skandal bir habere imza attı. İşte haberin ayrıntıları;

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘karma eğitimi’ kaldıracağına dair tartışmalar sürüyor. Yeni Akit Gazetesi ise karma eğitime karşı çıktığını şok bir haberle ilan etti.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Akit, karma eğitime karşı çıkarak, “Uzmanlardan çağrı: Azgın azınlığın dayatmalarına boyun eğilmesin, karma eğitim mecburiyeti kalksın” başlıklı bir haber yayımladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gündemlerinde karma eğitimi kaldırmak gibi bir konu olmadığını açıkça dile getirmişti. Bakan Selçuk, “Yasada var olan bir şey ve bizim de şu an uymakla mükellef olduğumuz ve desteklediğimiz bir metin var ortada” değerlendirmesinde bulunmuştu.

YENİ AKİT KARMA EĞİTİME BAKIN NİÇİN KARŞI ÇIKIYOR?

Yeni Akit’in haberinde, “Karma eğitimin mimarı olan Batı bile kız ve erkek ağırlıklı okullara yönelirken, Türkiye'de laikçi-bağnaz kesimlerin 'karma'da diretmesi tepki çekiyor. Kız ve erkek öğrencilerin ayrı sınıflarda okumasının eğitimde olumlu sonuçlar doğuracağını belirten uzmanlar, ‘Karma eğitim zorunluluğu kalksın’ çağrısında bulunuyor” ifadeleri yer aldı.

İşte o gazete:

karma.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.