Kars ayakta! Minik Sedanur 3 gündür kayıp!

Kars ayakta! Minik Sedanur 3 gündür kayıp!

Kars’ın Kağızman İlçesi’nde kaybolan minik Sedanur Güzel’den 3 gündür haber alınamıyor. Yabani meyve toplamaya çıkan minik Sedanur’u arama çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. İşte ayrıntılar ve son gelişmeler;

Kağızman’da erik toplamaya giden 9 yaşındaki Sedanur Güzel'den 3 gündür haber alınamıyor. İlçe genelinde arama çalışmaları devam ederken ekipler her taşın altına bakıyor. Vatandaşlar ise küçük kızın bulunması ise ekiplere yardım ediyor.

Kağızman'da Pazar günü meyve toplamak için evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 9 yaşındaki Sedanur Güzel, kaybolmasının 3'üncü gününde de aranıyor.

YABANİ MEYVE TOPLAMAYA ÇIKMIŞTI

Kağızman'a bağlı Paslı köyünde Pazar günü öğlen saatlerinde erik toplamaya çıkan Sedanur Güzel'i bulmak için sabah erken saatlerde yeniden arama çalışmaları başlatıldı.

HER TAŞIN ALTINA BAKILIYOR

Kars İl Jandarma Komutanlığı, AFAD ve UMKE ekipleri, 2 komando timi ile vatandaşların katıldığı, iz takip köpeği 'Atak'ın kullanıldığı arama çalışmalarından şuana kadar bir sonuç alınamadı. Köydeki evler, tek tek inceleyen jandarma, havadan da araziyi tarayan ekiplere drone ile destek veriyor.

ANNE VE BABANIN İFADESİ ALINDI

Yaklaşık 200 kişilik ekiple yürütülen arama çalışmaları devam ederken, jandarma tekrar Baba Abdullah Güzel ile anne Handan Güzel'in ifade almak üzere jandarma karakoluna götürdü.

CİVAR KÖYLER DE SEFERBER OLDU

Sedanur Güzel için civar köylerde seferber oldu. Civarda bulunan köylerdeki vatandaşlar da her tarafta Sedanur Güzel'i arıyor. Gece geç saatlere kadar devam eden ve sabah erken saatlerde tekrar başlatılan arama çalışmalarında jandarma her türlü ayrıntıyı değerlendiriyor.

İşte yapılan arama çalışmalarından görüntüler:

kars1-005.jpgkaras2.jpg

kars3-002.jpgkars4-001.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.