Kavga çıkartan tartışma! Akşener’i Gülen ile kim tanıştırdı?

Kavga çıkartan tartışma! Akşener’i Gülen ile kim tanıştırdı?

Dün gece HaberTürk ekranlarında Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin nabzı programında hareketli dakikalar yaşandı. Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel’in iddialarına cevap veren Celal Adan Akşener hakkında konuştu.

Didem Aslan Yılmaz’ın Habertürk kanalında sunduğu Türkiye’nin nabzı programında yaşanan tartışmalarda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile FETÖ elebaşı Gülen hakkındaki iddialar tekrar gündeme geldi.

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel’in iddialarına cevap vermek için telefonla canlı yayına bağlanan MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkan vekili Celal Adan, Akşener’in beni “Fetullah Gülen ile Celal Adan tanıştırdı” sözlerine sert tepki gösterdi.

 

 
 

Adan yaptığı açıklamada, 'Ben o zaman İl başkanı idim. Meral Akşener’de İç İşleri Bakanıydı. Bir iftar programında Akşener ile karşılaştık. Ben Gülen ile tanıştırmadım. Akşener İçişleri Bakanı olarak FETÖ’nün iftar yemeğine katıldı. Daha önceki programda Akşener bunu açıklamıştı. O yayındaki konuşmayı, Akşener’in kendi sözlerini size gönderiyorum, lütfen yayınlayın' dedi.

Daha sonra Didem Aslan Yılmaz o konuşmayı yayınladı. O konuşmada Akşener’in FETÖ’nün iftar programına gittiğini söylediği ortaya çıktı.

 

İYİ PARTİ’DE FETÖ'CÜLER VAR

 

Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel bir başka iddia daha ortaya atarak İYİ Parti’de FETÖ’cüler olduğunu söyledi.

Yücel, isimler vererek bu iddiasını güçlendirdi. Yücel, Burhanettin Kocamaz ve Tuğ General Ali Aydın’ın isimlerini verdi.

Akşener'in FETÖ'cülerin gönlündeki cumhurbaşkanı adayı olduğu da şu diyalogla ortaya çıkmıştı:

 

emre-uslu-siyasetcafe.jpg

 

 

balkan.JPG

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.