Cübbeli'den Ahmet Hakan'a şok sözler!

Cübbeli'den Ahmet Hakan'a şok sözler!

Cübbeli Ahmet, sosyal medya hesabından Hürriyet gazetesinin yeni Genel Yayın Yönetmeni görevine getirilen Ahmet Hakan ile ilgili bir paylaşım yaptı.

Ahmet Hakan, önceki gün Hürriyet gazetesinin yeni Genel Yayın Yönetmeni oldu.

 

CÜBBELİ ELEŞTİRDİ

 

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Ahmet Hakan’ın Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni olması hakkında sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yaptı.

Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Ahmet Hakan'ın yeni görevini tebrîk etmiyorum. Ömrü bana iftirâyla geçmiş bir kişi gazetecilik mesleğinde ulaşılabilecek zirve noktaya ulaştıysa bunun hakkında şâirin şu dizeleriyle teferrüste bulunuyorum;

Bir iş tamamlanınca noksanlığı yanaşır, Tamâm oldu denince zevâlini bekle.”

 

cubbeli-ahmet-siyasetcafe.JPG

 

AHMET HAKAN KİMDİR?

 

Gazeteci-yazar. televizyon programcısı ve sunucusu. 11 Ağustos 1966, Yozgat doğumlu. Soyadı Coşkun. Kitapları ve gazete yazılarında Ahmet Hakan imzasını kullandı.

Müftü bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Babasının görevi gereği yurdun değişik yerlerinde ikamet etti. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Uludağ Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi ve Mimar Sinan Üniversitesi Edebiyat Bölümünde okudu. İletişim Fakültesi mezunudur.

1987’de Zaman gazetesinde muhabir olarak mesleğe başladı. 1993-1994 yıllarında muhabir olarak TGRT'de çalıştı. Burada Ömer Lütfü Mete ile “Yankı” isimli haber programını hazırladı. 1990’dan itibaren çeşitli televizyon kanallarının haber merkezlerinde çalıştı.

Ahmet Hakan, Kanal 7'nin kuruluş aşamasında kadroya dahil oldu. Bir süre muhabir olarak çalıştıktan sonra 1995-2003 arasında Kanal 7’nin haber merkezini yönetti, ana haber bültenleri ile oldukça ilgi gören "İskele Sancak" programını hazırlayıp sundu. 

Ahmet Hakan, üniversitedeyken hikayeler yazdı. Bu hikayelerden bir kaçı Yedi İklim Dergisi’nde yayınlandı. İlk yazarlık serüvenine Yeni Şafak'ta başladı. 2001’den itibaren Kanal 7’deki görevinin yanı sıra Sabah gazetesinde köşe yazıları yayımladı. 2004 yılında Kanal 7 ile yollarını ayırdı. 2005 yılından itibaren TV söyleşilerini CNN Türk kanalında “Tarafsız Bölge” programıyla, köşe yazarlığını Hürriyet gazetesinde sürdürdü. Konuklarıyla yaptığı söyleşileri yayıma hazırlayıp kitaplaştırdı. 

 

 

zina.JPG

cuuu.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum