Nazlı Ilıcak Silivri'den cıktı! Nagehan Alçı girecek mi? İşte Nagehan'ın FETÖ dosyası

Nazlı Ilıcak Silivri'den cıktı! Nagehan Alçı girecek mi? İşte Nagehan'ın FETÖ dosyası

Türkiye Cumhuriyeti’ne “katil devlet” diyen Nagehan Alçı'ya bir tepki de FETÖ’den tutuklanan ve geçtiğimiz gün tahliye edilen Nazlı Ilıcak’ın kuzeni Aziz Üstel'den geldi.

Yaklaşık bir ay önce katıldığı bir canlı yayın programında Türkiye Cumhuriyeti’ne “katil devlet” diyen Nagehan Alçı'ya tepkiler gelmiş bunun üzerine Alçı bir süre programlara katılmamıştı.

Yaşanan bu olaydan haftalar sonra Habertürk TV’de yayınlanan sabah programı “Para Gündem”e konuk olan Alçı bu kez de PKK'nın Suriye kolu YPG için "Önemli olan YPG’nin siyasi kanadının daha güçlü hale gelmesini sağlamaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Her kesimden tepki gören ve hakkında suç duyurularında da bulunulan Alçı'ya bir tepki de FETÖ’den tutuklanan ve geçtiğimiz gün tahliye edilen Nazlı Ilıcak’ın kuzeni Star gazetesi yazarı Aziz Üstel'den geldi.

 

Üstel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

 

'Nazlı Ilıcak 76 yaşında hapiste çürüyor, Nagehan Alçı abuk subuk konuşuyor tv ekranlarında. Yer değiştirme zamanları gelmedi mi?!'

 

aziz-ustel-siyasetcafe.jpg

 

İŞTE ALÇI'NIN KABARIK FETÖ DOSYASI  

 

Son günlerin en çok tartışılan isimlerinden biri olan Nagehan Alçı'nın FETÖ dosyası bir hayli kabarık.

Şimdilerde FETÖ'yü övemeyen Alçı'nın, 15 Temmuz ihanetinden önce Fetullah Gülen'i yere göğe sığdıramadığı sözleri ortaya çıktı.

 

Alçı eski bir bu videoda FETÖ için şu sözleri sarfetmişti:

 

'Milyonların gönlünde taht kurmuş Fethullan Gülen'in kendi vatanından uzak durmasının anlamsız olduğunu düşünüyorum.

Sayın Fetullah Gülen'in elbette kendi takdiri, kendi nazik üslubuyla Türkiye'ye zarar verebileceği endişesi taşıdığını söyledi. Ben onun sözlerine saygı duyuyorum. Ama bence Fetullah Hoca Efendinin kendi vatanından uzak durması asıl Türkiye'ye zarar veriyor. Onu sevenlerinden ayırıyor.

Aksine dönerse Türkiye'ye, bir husumet varmış gibi gösterenlere, özellikle Ergenekon Davasının altını boşaltmak isteyenlere çok güzel cevap olur.'

 

 

KÖŞESİNDEN DE ÖVGÜLER DÜZMÜŞTÜ

 

Alçı, Habertürk’teki köşesinde, “27 Mayıs darbesiyle orduya bulaşan darbecilik virüsü bu kritik kurumu enfekte etti” başlıklı bir yazı kaleme almış ve yazısında FETÖ'nün kurduğu kumpaslara destek çıkan şu ifadeleri kullanmıştı:

 

'FETÖ’nün ordunun içine yayılmasını da enfekte olmuş orduya panzehir arayışının bir sonucu olarak değerlendiriyorum.'

 

KOCASI DA FETÖ SEVİCİSİ

 

Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı,  Beyaz TV’de Boşnaklar için ırkçı ve belden aşağı, “Kusturmalı Boşnak saksosu” ifadesini kullandıktan sonra kanaldan kovuldu.

Kütahyalı’nın 23 Ekim tarihinde Sabah’ta kaleme aldığı yazıda eleştirilere neden olmuştu.

Kütahyalı 23 Ekim tarihli yazısında FETÖ ve Fethullah Gülen’i överek şunları söylemişti:

'Gülen'in 1970'lerin sonundan itibaren devletin ve yargının içine ektiği fidanlar ağaç olmasa bu devrim yapılamazdı ve askeri vesayet rejimini hiçbir güç yıkamazdı...'

 

 

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.