Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklama: PKK'dan farkları yok!

Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklama: PKK'dan farkları yok!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit çenazesinde uğradığı saldırıyı partisinin grup toplantısında daha öncede belirttiği gibi, "Akkuzulu köyündeki saldıranların PKK'dan farkı yok" dedi.

Son bir kaç seçimde PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile kolkola hareket eden CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine şehit cenazesinde saldıran ve protesto edenler hakkında önemli açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu kendisine saldıranların PKK'dan bir farkı olmadığını ve PKK'nın da ülkeyi bölmek istediğini söyledi. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN SALDIRI İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit çenazesinde uğradığı saldırıyı partisinin grup toplantısında da anlattı. 

Yerel seçimlerde PKK'nın siyasi uzantısı HDP tarafından tam destek alan CHP'nin Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bu bir linç girişimidir. Hayatımda iki kez polisin zırhlı aracına bindim. İlki Artvin'deydi. Saldırıyı yapanlar PKK idi. Akkuzulu köyünde de Akrep aracına bindim. Akkuzulu köyündeki saldıranların PKK'dan farkı yok. PKK ülkeyi bölmek parçalamak istiyor, bunlar da aynı amaçta" ifadesini kullandı.

klicdarogluakkuzu.jpg

"PKK ÜLKEYİ BÖLMEK PARÇALAMAK İSTİYOR BUNLARDA AYNI AMAÇTA"

Kılıçdaroğlu daha öncede söylediği gibi Akkuzu köyünde kendisini protesto edenler ve saldırıda bulunan kişi için yine PKK'lı demeye devam etti. Hayatımda iki kez polisin zırhlı aracına bindim. İlki Artvin'deydi. Saldırıyı yapanlar PKK idi. Akkuzulu köyünde de Akrep aracına bindim. Akkuzulu köyündeki saldıranların PKK'dan farkı yok. PKK ülkeyi bölmek parçalamak istiyor, bunlar da aynı amaçta. Biz sakinliğimizi koruduk."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.