Kit Harington hayranları yeniden ekran başına! GOT’un Jon Snow’u Netflix’in sevilen dizisi Criminal’da

Kit Harington hayranları yeniden ekran başına! GOT’un Jon Snow’u Netflix’in sevilen dizisi Criminal’da

Bu haber Kit Harington hayranlarını çok sevindirecek. Game of Thrones’un Jon Snow’u Netflix’in sevilen dizisi Criminal’da konuk oyuncu. İşte 2. Sezon Criminal fragmanı

Game of Thrones dizisindeki Jon Snow rolüyle tanınan Kit Harington’ın konuk oyuncu yer aldığı, Netflix dizisi Criminal’in 2. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin 2. sezonu, 16 Eylül’de izleyici ile buluşacak.

Netflix’te geçtiğimiz yıl yayınlanmaya başlanan suç türündeki antoloji dizisi Criminal‘in 2. sezonundan bir fragman yayınlandı. 16 Eylül’de izleyici ile buluşacak olan dizinin yeni sezonunda 4 yeni bölüm yer alacak.

Jim Field Smith ve George Kay’in yaratıcısı olduğu dizi, Criminal: UK, Criminal: Spain, Criminal: Germany, Criminal: France şeklinde 4 farklı ülkede geçen ve her biri 3 bölümden oluşan bir seri şeklinde yayınlanmıştı. Dizinin 2. sezonu “polis prosedürlerine tamamen yenilikçi bir bakış” sloganı ile geri dönüyor.

Criminal dizisi, tematik anlamda benzerlikleri bulunan birbirinden farklı suç hikâyelerini İngiltere, İspanya, Fransa ve Almanya olmak üzere 4 ülkeye yayılmış bir şekilde ele alıyor. Karakolda ve sorgu odasında geçen dizi şüpheliler ve onları sorgulayan dedektifler arasındaki psikolojik savaşı merkezine alıyor.

Criminal’ın ilk sezonunda Doctor Who dizisinin doktoru David Tennant ile Marvel Sinematik Evreni’nde Agent Carter‘a hayat veren Hayley Atwell yer almıştı. Line Duty dizisinde yer alan Rochenda Sandall ve ile Cheat dizisinde rol alan Katherine Kelly de dizinin ikinci sezonunda yer alacak.

Criminal’in 2.sezonu önemli konuk oyuncular ile birlikte geliyor. Game of Thrones dizisinin John Snow’u Kit Harington dizinin 2. sezonunda yer alıyor. Harington, dizinin ana polis kadrosu tarafından sorgulanan bir şüpheliyi canlandırıyor. Kit Harington ve diğer karakterlerle ilgili ayrıntılar henüz saklı tutuluyor.

Kit Harington ile beraber 2. sezonda The Big Bang Theory dizisiyle tanınan Kunal Nayyar, Catastrophe dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Sharon Horgan ve Hotel Rwanda filmiyle Oscar’a aday olan Sophie Okonedo da konuk olarak karşımıza çıkacak.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.