Kola yasaklanıyor

Kola yasaklanıyor

Flaş Karar… Günlük hayatımızda çok fazla tükettiğimiz kola yasaklanıyor. İşte ayrıntılar;

Rusya flaş bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Rusya ordusunda askerlerin Amerika Birleşik Devleti üretimi Coca Cola ve Snickers marka ürünleri tüketmesinin yasaklanması gündemde.

Ordunun satın alımlarını yapan "Voentorg" adlı devlet şirketi, Snickers ve Coca Cola yerine ordu için yerli gazlı içecek ve çikolata üretmeye hazırlanıyor.

TASS ajansının haberine göre, askeriye özel üretim yapan "Voentorg" şirketi Müdürü Vladimir Pavlov, Snickers ve Cola Cola yerine yerli ürünlerin askerlere sunulmasının planlandığını duyurdu.

"Askerler arasında en popüler içeceğin Coca Cola, en popüer çikolatanın ise Snickers olması iyi bir şey değil" diyen Pavlov, "Bizim görevimiz yerli ürünler üretmek. Henüz Coca Cola'yı kaldıramadık, ama Snickers'ın yerini dolduruyoruz. Yakın zamanda bunu başaracağımızı umuyorum" ifadelerini kullandı.

Türkrus sitesinde yer alan habere göre, Voentorg'un askeri birliklerde içecek ve yiyecek alınabilen otomatik makineler yerleştirdiğini belirten Pavov, ülke genelinde kışlalarda şimdilik binin üzerinde makinenin bulunduğunu söyledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.