Komutanlar dağda sabahladı

Komutanlar dağda sabahladı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz'ün sınır hattındaki birlikleri denetledi.

Dağlıca'daki 6. Hudut Tabur Komutanlığına giden Orgeneral Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, denetleme ve incelemeler yaptı, askerlerle yemek yedi ve gece burada kaldı.

komutanlar-dagda-sabahladi,.jpg

Sabah 2 bin 522 rakımlı Oramar Tepe Üs Bölgesi'ne geçen Orgeneral Akar, askerlerle sohbet etti ve incelemeler yaptı. 

Daha sonra Kalanatepe Üs Bölgesi'ne giden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve beraberindeki komutanlar, incelemelerinden sonra Yüksekova ilçe merkezine döndü. 

Yüksekova'da esnafa ziyaret yapan ve vatandaşlarla sohbet eden Orgeneral Akar, daha sonra Kaymakam Mahmut Kaşıkçı'yı ziyaret etti.

Yoğun güvenlik önlemlerini alındığı ilçeye gelen Genelkurmay Başkanı Akar ve komutanlar, daha sonra ilçe merkezine gelerek esnafı gezip halkla sohbet etti. 

Havanın güzel olması sebebiyle Cengiz Topel Caddesi üzerinde olan bir çay ocağında oturup çay içen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve kuvvet komutanlara halk yoğun ilgi gösterdi.

komutanlar-dagda-sabahladi,,.jpg

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.