Koyunun kesik kulağı cinayetin sırrını ifşa etti!

Koyunun kesik kulağı cinayetin sırrını ifşa etti!

Denizli'de, evinin arkasındaki ağılda av tüfeğiyle öldürülen Mutlu Aysel cinayetindeki sır perdesini, soruşturmayı yürüten jandarma, kulağı kesilen koyundan yola çıkarak çözdü. İşte ayrıntılar;

Denizli'de çiftçilik yaparak geçinen Mutlu Aysel’e geçtiğimiz gün evinin arkasındaki ağılda av tüfeğiyle iki el ateş açıldı. Sağ omzuna ve bacağının üst bölümüne isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığılan Mutlu Aysel’i gören komşuları hemen sağlık ekiplerini çağırdı.

Mutlu Aysel’in eşi Zeynep Aysel’in komşularına durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen acil sağlık ekibi, Mutlu Aysel’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Jandarmanın yaptığı incelemeye göre, Mutlu Aysel’in ağılın dışından açılan ateş sonucu öldürüldüğü belirlendi.
Jandarmanın ifadesine başvurduğu Mutlu Aysel’in eşi Zeynep Aysel, hastalıklı olan bir koyunun kulağını kestiğini, eşini de kontrol etmesi için ağıla çağırdığını, bu sırada nereden geldiğini bilmediği silah sesiyle eşinin kanlar içinde yere yığıldığını söyledi.

GİZLİ AŞK CİNAYETİ

Zeynep Aysel’in tedirgin davranışları üzerine Jandarma, Aysel’in hastalığı nedeniyle kulağını kestiğini söylediği koyunu veterinere götürdü. Yapılan kontrolde koyunun hiçbir hastalığının olmadığı ortaya çıktınca Zeynep Aysel’in ifadesini tekrar alan jandarma, cinayet olayının ardındaki sır perdesini açığa çıkardı. Ve cinayetin gizli aşk yüzünden işlendiği ortaya çıktı.

DAHA RAHAT GÖRÜŞMEK İÇİN ÖLDÜRMÜŞLER

Zeynep Aysel’in ablasının kızıyla evli olan Erdal Ersoy ile gizli ilişkisi olduğu ve daha rahat görüşebilmek için Mutlu Aysel’i öldürdükleri belirlendi.

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Zeynep Aysel ve Erdal Ersoy tutuklandı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.