Kucaklaşmak yasaklandı!

Kucaklaşmak yasaklandı!

Belediye Başkanı çok konuşulacak bir karara imza attı ve kucaklaşmayı resmen yasakladı. İşte flaş haberin ayrıntıları;

Danimarka’nın Horsholm Belediye Başkanı Morten Slotved flaş bir karar aldı ve belediye çalışanlarının kucaklaşmalarını yasakladı.

Muhafazakar Halk Partisi üyesi Slotved, yerel yayın yapan Frederiksborg AMTS Avis Gazetesine “Bu politikacılar ve memurların iyi dostlar olduğu sinyalini gönderir” açıklamasını yaptı.

Belediyenin profesyonelce davranılması gereken bir işyeri olduğunu söyleyen Slotved, politikacılar ve memurları birbirinden ayıran temel ilkeler olması gerektiğini ileri sürdü.

BAŞKA BELEDİYELERDE YOK!

Danimarka Medya ve Gazetecilik Yüksek Okulu’nda belediyeler üzerine araştırmalar yapan uzmanlardan Roger Buch, başka belediyelerde benzeri kurallar olduğunu duymadığını söyledi.

Şimdiye kadar politikacıların insanların nasıl selamlaşacaklarına karışmadıklarını söyleyen Buch, bu tür tartışma ve uygulamaların Danimarka vatandaşı olanlara tokalaşma zorunluluğu getirilmesinden sonra gündeme geldiğine dikkat çekti.

DANİMARKA VATANDAŞI OLABİLMEK İÇİN TOKALAŞMA ŞARTI!

Haziran ayında Danimarka Hükümeti ile Sosyal Demokrat Parti ve yabancı karşıtı Danimarka Partisi Danimarka vatandaşlığın daha sıkı kurallara bağlanması üzerinde anlayış birliğine varmıştı. Ağustos ayında da Muhafazakar Parti, Sosyal Demokrat Parti ve Danimarka Halk Partisi Danimarka vatandaşı olabilmek için tokalaşma şartının getirilmesinde uzlaşmıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.