Küçükçekmece’de korkunç olay! 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar

Küçükçekmece’de korkunç olay! 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar

İstanbul Küçükçekmece’de, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişinin, 5 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. Çocuğun baygın halde bulunduğu ve yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

İstanbul Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde meydana gelen olay gündeme damga vurdu. 5 yaşındaki kız çocuğunun, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından cinsel saldırıya uğradığı öne sürüldü.

İddiaya göre, henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi, evinin önünde oyun oynayan 5 yaşındaki bir kız çocuğu, karşıda bulunan apartman boşluğuna götürerek cinsel istismarda bulundu.

Ailesi, çocuğu baygın ve kanlar içinde bularak hemen hastaneye götürdü. Ameliyata alınan ve yoğun bakımdaki tedavisi süren çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayı öğrenen mahalle sakinleri Kanarya Mahallesi’nde yürüyüş gerçekleştirdi.

Bir mahalle sakini, “Olay dün öğle vakti oldu. İnşaatta çalışanların öğle yemeğine gittiği esnada olmuş. Kızı alıp götürmüş hatta yanında başka bir çocuk daha varmış, ona para vermiş. Çocuk da bunu komşulara anlatmış ‘orada pislik yapıyorlar’ diye. Biz bir kişi biliyoruz ama çocuk annesine iki kişi olduğunu söylemiş. Çocuğun şuanda durumu kritik, babası felç oldu diye duydum. Annesi de yeni doğum yapmıştı, durumu iyi değil. Bildiklerimiz bu kadar” dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.