Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden şok sözler: "Abimi dövenlere helal olsun"

Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden şok sözler: "Abimi dövenlere helal olsun"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşinden skandal açıklamalar. Celal Kılıçdaroğlu saldırı nedeniyle, "Abimi döven arkadaşlara helal olsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıya ilişkin Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'ndan, "Helal olsun o döven arkadaşlara, tebrik ediyorum" dedi.

Ankara'nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu mahallesinde dün öğle namazını müteakip tören düzenlenmiş, törene katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na birisi yumruklu olmak üzere makam aracına taşlı sopalı saldırıda  bulunulmuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ise bu saldırıyı destekler mahiyette bir video yayınladı. Kılıçdaroğlu yayınladığı videoda şunları söyledi; "Arkadaşlar ben o kadar söyledim. Ben doğru yolu buldum. Kemal Kılıçdaroğlu abim doğru yolu bulmadı. Dünkü şehitler cenazesinde saldırıya uğradı. Vallahi ben mutluyum yani. Döven arkadaşlara helal olsun. Tebrik ediyorum."

İşte Cemal Kılıçdaroğlu'nun o skandal açıklaması;

DAHA ÖNCE DE ÇOK AĞIR ELEŞTİRİLER YAPMIŞTI

Aydın'ın FETÖ/PDY'den temizlenmesi amacıyla Söke'den Didim'e yaptığı yürüyüşle gündeme gelen Celal Kılıçdaroğlu CHP'den ihraç edilmişti.

Celal Kılıçdaroğlu CHP'den ve abisinden gelen ağır eleştirilere aynı sertlikte twitter hesabından karşılık vermişti. 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.