Leyla Aydemir’in babası isyan etti! Perişan haldeyim

Leyla Aydemir’in babası isyan etti! Perişan haldeyim

Leyla Aydemir babası Nihat Aydemir bugün yaşanan sıcak gelişmelerin ardından ilk kez konuştu ve isyan etti. İşte ayrıntılar;

Ağrı'da Ramazan Bayramı’nda kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Leyla Aydemir'in babası, amcasının oğlunun tutuklanmasıyla ilgili olarak, "Evlerin aranmasını talep ettik, neden aramadılar?" ifadelerini kullandı.

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan babasının amcasının oğlu Mehmet Aydemir, çıkarıldığı mahkemece 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Leyla Aydemir'in babası Nihat Aydemir de, hem Leyla'yı arama çalışmaları hem de adli süreçle ilgili Posta'ya açıklamalar yaptı.

Haberi kendisinin de yeni aldığını belirten Nihat Aydemir, "Siyasi paylaşımlarından ötürü mü, öldürme meselesi yüzünden mi tutuklandığını bilmiyoruz. Avukatımız aracılığıyla bilgi almaya çalışıyoruz"

"15 GÜN BOYUNCA EVLERİ NEDEN ARAMADILAR?"

Minik Leyla'nın babası Nihat Aydemir şöyle devam etti:

"Henüz daha yetkililerle görüşemedim. Artık hiçbir şeyi kafam almıyor. Eğer şayet tutuklanan kuzeni bu olayı yapmışsa 15 gün boyunca neden evleri aramadılar? Biz güvenlik yetkililerine evlerin aranması konusunda talebimizi ilettik ancak, hukuken buna haklarının olmadığını söylediler. Eğer 15 gün önce evler aransaydı benim kızım belki de sağ kurtulacaktı. Şu an perişan haldeyim."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.