Leyla'nın amcası tutuklandı

Leyla'nın amcası tutuklandı

Ağrı’da kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Minik Leyla Aydemir’in amcası Mehmet Aydemir’in tutuklandığı iddia edildi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Türkiye’yi yasa boğan Minik Leyla'nın amcasıyla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı ve tutuklandığı ileri sürüldü.

Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü ailecek dedesini ziyarete giden ve kaybolduktan tam 18 sonra ölü olarak bulunan Leyla Aydemir'in amcası Mehmet Aydemir terörden tutuklandığı iddia edildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI BAŞINA İŞ AÇTI

Alınan bilgilere göre; amca Mehmet Aydemir'in sosyal medyada yayınladığı siyasi görsel ve yazılı paylaşımlarından dolayı tutuklandığı bildirildi.

leylanin-amcasi-tutuklandi-siyasetcafe.jpg

ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili suçlamalara maruz kalan kuzeni Mehmet Aydemir, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bizim yüreğimiz yanıyor, canımız yanıyor. Yavrumuz gitti, sosyal medya üzerinden 'Amcayı yakalayıp cezaevine aldılar' gibi haberlerle canımızı acıtıyorlar.

Biz buradayız, hiçbir yere gitmedik. Fotomontaj yaparak bizi karalamalarına gerek yok, biz buradayız, emniyette burada. Leyla benim yeğenimdir, yüreğim yanıyor. Şu an konuşamıyorum, 3 gündür uyumadık. Herkes şokta, Türkiye değil dünyanın birçok ülkesinden telefon açarak üzüntülerini dile getiren insanlar var. Ben kalkıp da bu tür çamurları bana atanları Allah'a havale ediyorum. Sosyal medyada bu şekilde yaparak insanları zor durumda bırakmak zorunda değilsiniz.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.