Manisa’da korkunç olay! İmam ve eşi ölü olarak bulundu

Manisa’da korkunç olay! İmam ve eşi ölü olarak bulundu

Manisa’nın Gördes İlçesi’ne bağlı Karayağcı Mahallesi’nde yaşanan olayda, imam Hasan Arslan ile eşi Fatma Arslan ayakları bağlı şekilde ahırda ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

52 yaşındaki imam Hasan Arslan ile 49 yaşındaki Fatma Arslan ahırda ayakları bağlı halde, av tüfeğiyle vurulmuş olarak ölü bulundu. Fatma Arslan’ın cep telefonunda ağabeyinin kızına yazdığı bir mesaj bulundu. Mesajda, ‘İntiharımızdan kimse sorumlu değildir’ yazdığı belirlenirken, çiftin ayaklarının bağlı olması sebebiyle ölümü şüpheli bulan yetkililer, otopsi yapılmasına karar verdi.

DHA’da yer alan habere göre, Manisa’nın Gördes İlçesi’ne bağlı Karayağcı Mahallesi’nde 20 yıldır imamlık yapan Hasan Arslan ile eşi Fatma Arslan, sabah saatlerinde, evlerine 35 km uzaklıktaki kırsal Benliali Mahallesi’ndeki ahırda, yakınları tarafından ayakları bağlanmış şekilde ölü olarak bulundu.

Arslan ailesinin yakınları durumu yetkililere bildirmesinin ardından olay yerine gelen jandarma, ayakları bağlı olan çiftin çenelerinin altından av tüfeğiyle vurulmuş olduklarını tespit etti. 

Konuyla ilgili soruşturma başlatan jandarma, iki çocuk annesi Fatma Arslan’ın cep telefonundan saat 04:00 civarında, ağabeyinin kızına ‘İntiharımızdan kimse sorumlu değildir’ yazılı bir mesaj gönderildiğini, mesajı sabah uyandığından gören yakınlarının da önce evlerine, sonra da ahıra kontrol için geldiklerinde çiftin cansız bedenlerini gördüklerini belirledi.

Çiftin ölümünü, ayaklarının bağlı olması nedeniyle şüpheli bulan görevliler, otopsi yapılmasına karar verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

siyasetcafe.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.