Marka Konferansı 18.yılında

Marka Konferansı 18.yılında

Ünlü isimlerle her sene daha da güçlenen ve 18 yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen Marka Konferansı, bu yıl 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde insan yaşamında çok belirgin bir dönüm noktası olan “onsekiz yaş halini” konferans deneyimine taşıyor.

Bu yıl 18. yaşını kutlamaya hazırlanan Marka Konferansı, birbirinden çarpıcı, birbirinden renkli, ufuk açan konu ve konuşmacılarıyla 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşecek.

 

MARKA 2017; Vogue China Genel Yayın Yönetmeni Angelica CHEUNG’dan ünlü komedyen ve sinemacı kimliğiyle Cem YILMAZ’a, restoran sektörünün dünyadaki en tanınmış liderlerinden Alan YAU’dan Saha Derneği kurucusu Füsun ECZACIBAŞI ve   sanatçı Ali KAZMA’ya, Prisma Labs’in kurucusu ve CEO’su  Rus teknoloji lideri Alexey MOISEENKOV’dan uluslararası sanatçı Kutluğ ATAMAN’a, psikanalist, yazar, aktivist ve yeme bozukluğu uzmanı Susie ORBACH’tan ünlü oyuncular  Serenay SARIKAYA ve Ozan GÜVEN’e, Social Chain’in kurucusu ve CEO’su Steven BARTLETT’tan Social Bite restoranlarının sahibi Josh LITTLEJOHN’a, dünyanın en büyük sanat fuarı Frieze’in kurucusu Matthew SLOTOVER’dan London Design Museum direktörü Deyan SUDJIC’e, yoga eğitmeni, sağlık ve güzellik simgesi Julie MONTAGU’dan Soho House’un kurucusu ve yöneticisi Nick JONES’a, ünlü pop yıldızı, müzisyen Kenan DOĞULU’dan dünyaca ünlü modacı Hüseyin ÇAĞLAYAN ve Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı, ekonomist Özgür DEMİRTAŞ’a, en çok satanlar listesinde yer alan yazar Azra KOHEN’den oyuncu ve yapımcı Tuba ÜNSAL’a birçok ünlü ve önemli ismi ağırlayarak gündem yaratacak.

 

 

Konferans, 18. yılında da iş dünyasına güç ve motivasyon veren eşsiz içerikleriyle Türkiye’nin en büyük ve en çarpıcı fikir platformu olmaya devam edecek.

 

Her yıl konu ve konuşmacılarıyla dalga etkisi yaratan MARKA Konferansı sahnesinde, bu yıl da dünya gündemine başarıları ve markalarıyla yer bulmuş birbirinden önemli isimler çarpıcı konularıyla yer alacak.

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.