Mehmetçik geldi 20 Dakikada Kurtuldu

Mehmetçik geldi 20 Dakikada Kurtuldu

Kırlareli’nde birçok kazazedenin bulunduğu bir trafik kazası meydana geldi. Yaralıların da bulunduğu kazaya ilk müdahaleyi, sürücüyü araçtan çıkarmak için oradan geçen bir mehmetçik yaptı. Kurtarma ekibiyle yapılan çalışmalarla sürücü 20 dakikada araçtan

Kırklareli’nde meydana gelen kazada yaralananlara ilk müdahaleyi bir mehmetçiğin yaptığı öğrenildi. Alınan biligilere göre, Pınarhisar yolu üzerinde Şeytandere Mevkisi’nde aracın hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildiği öğrenildi. Kazadan dolayı kamyonet 5 metre kadar sürüklendi. Araç içerisinde sıkışmış olarak bulunan Necmettin Polat ile İbrahim Kamay, o esnada oradan geçen 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı ekipleri tarafından çıkarıldı.

Çevredekilerin bilgilendirmesiyle olayın olduğu yere gelen Kırklareli  Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri araçta sıkışmış olarak buldukları sürücü Necdet Polat’ı 20 dakikalık bir çalışmayla sıkıştığı yerden kurtarmayı başardı.

Olay yerinden alınan yaralılar 112 acil sağlık ekipleri tarafından Kırklareli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

 Alişan’dan Meral Akşener’e olay sözler!

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.