Mehmetçikten annelere mesaj var! Ellerinizden öperiz

Mehmetçikten annelere mesaj var! Ellerinizden öperiz

TSK’nın başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’ndaki Mehmetçikten annelere mesaj… İşte haberin ayrıntıları ve görüntüleri;

TSK’nın Afrin’i temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'ndaki Türk askerleri, muharebe ortamında kendilerine destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

 Mehmetçik, "Bütün annelerin ellerinden öperiz, var olun" dedi.

Vatandaşların, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'deki terör hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için hazırladıkları ev yapımı gıdalar en ileri mevzideki askere kadar ulaştırıldı. Yiyecekleri alan Mehmetçik, muharebe ortamında kendilerine destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

TSK tarafından hudutlar ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak için 20 Ocak Cumartesi günü saat 17.00'de başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" kapsamında terör hedefleri vurulmaya devam ediliyor.

Vatandaşların harekata katılan Mehmetçik'e yönelik desteği de sürüyor. Askerler için gönderilen ev yapımı gıdalar harekatın en ön safhasındaki askerlere kadar ulaştırıldı. Gönderilen kolilerden çıkan notlar ise Mehmetçik'i duygulandırdı.

Mehmetçikte annelere bir mesaj gönderdi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

videe.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.