Melekler podyuma indi

Melekler podyuma indi

Her yılın sonunda dünayaca ünlü modellerin yer aldığı merakla beklenen moda şovu Victoria’s Secret Fashion Show, Çin’in Şanghay şehrinde gerçekleşti!

Bu sene 22.’si düzenlenen şimdiye kadarki en büyük Victoria’s Secret podyumunda yürüyen modeller, Nomadic Adventure, Porcelain Angels, Goddesses, A Winter’s Tale, Millenial Nation ve Balmain işbirliğinden doğan Punk Angel adlı 6 ana tema içerisinde bu heyecan verici şovu gerçekleştirdiler.

 

Kanatların, saç aksesuarlarının ve renklerin önemli rol oynadığı defilede ayakkabı tasarımları, ünlü tasarımcı Brian Atwood’a emanetti. Dünyanın heyecanla takip ettiği Victoria’s Secret defilesinde bu sene 55 model 88 farklı kombini tanıttı.

 

Balmain işbirliğinden doğan Punk Angel teması, 23 kombin ile şimdiye kadarki en geniş şov koleksiyonu oldu.

20 Kasım'da gerçekleşen defile 28 Kasım’da Amerika'da yayınlanacak. Defilede 2 milyon dolarlık Fantasy Bra'yı (Defilenin en gözde parçası) Lais Ribeiro taşıdı.

Meleklerin ilk kez Victoria’s Secret Fashion Show kapsamında Shanghai’da yürüdükleri defile 29 Kasım2da 190’dan fazla ülkede yayınlanacak.

Şov, Türkiye’de yılbaşı gecesi TLC kanalında izlenebilecek.

 Defilenin güzellik sırlarında, yoğun doğal dalgalı saçlar, pürüzsüz bir ten, hafif pembe ve aydınlık yanaklar iken, gözlerde iddialı bakışlar için ince bir eyeliner uygulaması göze çarpıyor.


Siyasetcafe.com

ab-(1).jpg

 

ab-(2).jpg

 

ab-(3).jpg

 

ab-(4).jpg

 

ab-(5).jpg

 

ab-(6).jpg

 

ab-(7).jpg

 

ab-(8).jpg

 

ab-(9).jpg

 

ab-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.