Menderes Türel’in eşi Ebru Türel trafik kazası geçirdi! İşte kazanın görüntüleri…

Menderes Türel’in eşi Ebru Türel trafik kazası geçirdi! İşte kazanın görüntüleri…

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, seçim çalışmalarından döndüğü esnada trafik kazası geçirdi. Kazada burnu kırılan Ebru Türel, tedavinin ardından hastaneden taburcu edildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, Muratpaşa İlçesi’ndeki seçim çalışmalarından dönerken trafik kazası geçirdi. Burnu kırılan Türel’in hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

DHA’da yer alan habere göre, Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, seçim çalışmalarından dönerken trafik kazası geçirdi. Saat 19:00 civarında meydana gelen olayda, Veli Karacan yönetimindeki 07 MNB 06 plakalı araçla Konyaaltı’ndaki evine gitmek için yola çıkan Türel’in otomobili, Gürsu Mahallesi 304 ve 307’nci sokakların kesiştiği noktaya geldiği sırada, içinde üç üniversite öğrencisinin de bulunduğu ve ara sokaktan kontrolsüz şekilde çıktığı öne sürülen 38 KE 604 plakalı otomobil çarpıştı. 

Kazanın etkisiyle savrulan Ebru Türel’in içinde bulunduğu otomobil, park halindeki 21 AAD 25 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Otomobilin arka koltuğunda oturan Ebru Türel, çarpmanın şiddetiyle başını ön koltuğa çarptı ve burnu kırıldı.

Kazada diğer otomobilde bulunan Esra Tontu, Büşra Gedik ve Berkay Bilge çeşitli yerlerinden yaralandı. Haber verilmesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerin müdahale ettiği Ebru Türel Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde, öğrenciler ise özel bir hastaneye götürüldü.

Ebru Türel, tedavinin ardından dinlenmesi için evine gönderildi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Ebru Türel, ”Araç yandan vurmuş olsaydı hayatta olmayabilirdim” dedi.

Diğer yandan kazada yaralanan öğrencilerden Esra Tontu ve Büşra Gedik’in tedavisinin devam ettiği, genel sağlık durumlarının ise iyi olduğu, Berkay Bilge’nin ise taburcu edildiği bildirildi.

İşte kazanın görüntüleri:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.