Mersin’de korkunç cinayet! Öldürüp 5 parçaya böldü!

Mersin’de korkunç cinayet! Öldürüp 5 parçaya böldü!

Mersin’in Tarsus ilçesinde, bıçaklanarak öldürülen İbrahim Ateş’in cesedi parçalanmış halde bulundu. İşte korkunç cinayetin ayrıntıları;

Mersin’de 2 gün önce korkunç bir cinayet yaşandı. Cesedi parçalanan bar işletmecisi İbrahim Ateş, iş yerinin deposundaki çöp poşetinde başı ve kolları gövdesinden ayrılmış halde bulundu.

 

ÇÖP POŞETİNE KOYDU

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan cinayet tüyler ürpertti. Kendisinden iki gündür haber alınmayan İbrahim Ateş'in cesedi, 5 parçaya ayrılmış halde çöp poşetinin içinde bulundu.

10 BİN TL İSTEDİ

Bar işletmecisi İbrahim Ateş'in eşi Ümmügülsüm Ateş, kocasından 2 gündür haber alamadığı için polise başvurdu. Polise verdiği ifadede, eşinin 2 gün önce 'İşe gidiyorum' diyerek evden ayrıldığını, telefon mesajı ile 10 bin TL isteyince durumundan şüphelendiğini söyledi. Polisin kadının ifadesinin ardından harekete geçti ve bara giderek İbrahim Ateş’in cesedine ulaştı.

CESEDİ 5 PARÇAYA BÖLDÜ

Edinilen bilgiye göre, bar çalışanı Mesut S., İbrahim Ateş’i bıçakla öldürdükten sonra cesedini 5 parçaya bölerek çöp poşetine koydu. Katil zanlısı, İbrahim Ateş'in cep telefonundan eşi Ümmügülsüm Ateş'e "Ben iş için Ankara'ya gidiyorum. Kasayı Mesut'a teslim edin ve sadece ona güvenin" şeklinde mesaj gönderdi.

Olayın ardından firar eden cinayet zanlısı Mesut S.'nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Zanlının, cinayet suçundan 11 yıl yattığı cezaevinden bir süre önce tahliye olduğu ortaya çıktı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.