Meteoroloji uyardı: Çok kuvvetli yağmur geliyor

Meteoroloji uyardı: Çok kuvvetli yağmur geliyor

Meteoroloji, bazı bölgeler için kuvvetli yağış ve Anadolu'nun bazı bölgelerinde kuvvetli rüzgar beklendiğini duyurdu.

Meteorolojiden alınan son bilgilere göre, İç Anadolu'nun doğusunda, güney yönlü kuvvetli rüzgar etkisini gösterecek. Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Marmara'nın doğusu ve İç Anadolu'nun batı kesimlerinde sağanak yağış etkili olacak. Yağışlı hava, öğle saatleri itibariyle İstanbul'da yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde etkisini gösterecek.

TÜM TÜRKİYE'YE SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara (Çanakkale hariç), İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Sivas, Tunceli, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum'un kuzeydoğu ilçelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

BATI KARADENİZ VE MARMARA'NIN DOĞUSUNA DİKKAT 

Yağışların; Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu,Zonguldak ve Bartın ile Sinop, Ordu ve Samsun illerinin iç kesimleri), Marmara’nın doğusu (Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Bursa’nın güney ve doğusu), Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Çankırı ve Eskişehir ile kuzey ve batı ilçeleri başta olmak üzere Ankara’da yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusunda yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.