Metin Uca'dan skandal paylaşım! 'Tesettür p*rnosu' esprisi tutmadı

Metin Uca'dan skandal paylaşım! 'Tesettür p*rnosu' esprisi tutmadı

Sunucu Metin Uca, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla çok konuşulacak bir çıkışa imza attı.

Sunucu Metin Uca, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla çok konuşulacak bir çıkışa imza attı.

'Tesettür pornosu' ile ünlenen p*rno yıldızı Mia Khalifa'nın fotoğrafını paylaşan Uca, "Kübra Nur Beyrutlu hanımı görevden almanızı anlayamadım." dedi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yayınladığı mesajlarla sık sık gündeme gelen sunucu Metin Uca, yaptığı son paylaşımla tepki çekti.

P*RNO YILDIZINI PAYLAŞTI

'Tesettür p*rnosu' ile ünlenen Lübnan asıllı ABD'li p*rno yıldızı Mia Khalifa'nın fotoğrafını paylaşan Uca, tweetinde şunları yazdı:

"Her şeyinize destek olduk, ama ilk gün göreve başlar başlamaz ispark yöneticisi, tüm benliğini işine verniş gecesini gündüzüne katıp alınteri ile işine dört elle sarılmış Kübra Nur Beyrutlu Hanım'ı görevden almanızı anlayamadım. İstisnasız herkesi kucaklayan bu elemanı atmayınız"metin-uca-siyasetcage.png

TEPKİ TOPLADI

Metin Uca'nın daha önce de bazı kişiler tarafından sosyal medyada yanlışlıkla da olsa paylaşılan söz konusu şahsın fotoğrafını espri malzemesi yapması büyük tepki topladı.

metin-52.png

metin-uca-siyasetcafe.png

Tüm bunların ardından medya soytarısı Metin Uca, pişkin sözlerle kendisini savundu. Uca şunları yazdı:

“Mizahtan zerre anlamayan, gülmece duygusu gelişmemiş insan evlatlarına burada çok anlattım yine anlatırım: İroni nedir? baştan tanımlarım. Trollerin burada kusacaklarını biliyordum ama aranızda az da olsa bulunan salAKların alıncağını kestiremiyordum.

Göreve gelmeden önce işten atıldı diye yaygara koparanlarla dalga geçmek, o söylemin içini boşaltarak aptalları trollemek için profesyonel bir oyuncu üzerinden kurguladığımız ironiyi, soyadını Beyrutlu diye ipucu da verip gösterdiğimiz halde anlamayana…

… mizah kabızına ne desem boş ama, profesyonel KHALIFA bir elemanı bir seks yıldızını tanımayıp hala duyar kasanlara acaba ne yapmalı? Bunun salak propaganda misyonunu anlamsızlaştırdığı daha nasıl anlatılmalı?

Şimdi tavsiyem hala anlamamakta direnen varsa, takibi bırakma uzaklığındayken beni engelleme yorgunluğuna sürüklememesi. Çünkü, ironiyi anlamayanın yeri ironi içeren malzemeyle dellenen trollerin yanı. Komik bulmuyorsan takibi bırakacaksın. Aktrollerle mutlu yaşayacaksın.

Kimler inanacak bakalım dediğim de beni şaşırtmayan, duyar kasarak gülmece duygusunu katleden, hala anlamamakta ısrar edenler bir an önce hızla terk edebilirler mi?”

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.