Metris Cezaevi’nde yangın çıktı!

Metris Cezaevi’nde yangın çıktı!

Metris Cezaevi’nde çıkan yangının ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve özel harekat polisi sevk edildi.

Metris Cezaevi’nde saat 20:40 civarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Cezaevine çok sayıda ambulans sevk edilirken, özel harekat polisleri de olay yerine geldi.

Yangının çıkış nedeni hakkında henüz bir bilgi verilmezken, emniyet güçleri ve itfaiye olay yerine geldi.

Edinilen bilgilere göre cezaevindeki yangın söndürülürken, dumandan etkilenen 3 tutuklu ve bir infaz koruma memuru hastaneye kaldırıldı.

BAKIRKÖY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan olayla ilgili yazılı bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, olayın 20:40 civarında olduğu, hırsızlık suçundan tutuklu ve hükümlülerin kaldığı koğuşta, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktığı belirtildi.

Ceza İnfaz Kurumu personeli ve Cezaevi Tabur Komutanlığı görevlilerince olaya süratle müdahale edildiği, itfaiye görevlileri ile birlikte yangının diğer koğuşlara yayılmadan söndürüldüğü açıklandı. Ayrıca, "Dumandan etkilenen 3 tutuklu ile görevli bir infaz ve koruma memuru tedbir amaçlı olarak hastaneye sevk edilerek, sağlık kontrolleri gerçekleştirilmiştir. Cezaevinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından her türlü güvenlik önlemleri alınmıştır. Olaya ilişkin adli ve idari soruşturma başlatılmıştır." denildi. 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.