Mezarlıkta ‘ağlayan kız’ gizemi mahalleyi karıştırdı

Mezarlıkta ‘ağlayan kız’ gizemi mahalleyi karıştırdı

Çorum'da, genç bir kızın geceleri mezarlığa gelerek ağladığı söylentisi mahalleyi karıştırdı. Polis, mezarlıktaki gizemli olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

Çorum’da, genç bir kızın geceleri mezarlığa gelerek bir kabrin başında ağladığı iddia edildi. Polis, gizemli olayı aydınlatmak için harekete geçti.

MEZARLIKTA AĞLAYAN GİZEMLİ KIZ SESİ

İddiaya göre, Çorum’da bulunan Ulu Mezarlık’ta 28 Nisan’da mezarlıkta ağlayan genç bir kız sesi duyuldu. Genç kızın, bir kabrin başında ağladığını söyleyen esnaf, kendisine seslenince bölgeden uzaklaştığını fark etti.

KİMSEYE RASTLANMADI

4 gece boyunca seslerin devam ettiğini iddia eden esnaf, mezarlıktaki gizemli olayı görevlilere bildirdi. Mezarlık görevlilerinin yaptığı araştırmada, söz konusu mezarın bulunduğu yerde kimseye rastlanmadı. Bunun üzerine polise haber verildi.

KABRE NOT BIRAKTILAR

Polis ekipleri, mezarlık ve çevresinde araştırma yaptı ancak hiçbir sonuç alınamadı. Mezarlık görevlileri çareyi, genç kızın ağladığını iddia ettikleri kabre not bırakmakta buldu. Görevliler kabre, “Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak" yazısını bıraktı.

mezarlik-gizem-siyaset-cafe.jpg

GÜVENLİK KAMERASI KURULDU

Bölgedeki vatandaşlar da yaşanan gizemli olaya yoğun ilgi gösterdi. Çorum Belediyesi, olayın aydınlatılması için mezarın yakınındaki bir ağaca güvenlik kamerası yerleştirdi.

MEZARLARIN ARASINA KAÇTI

Bölgede yaşayan bir esnaf, “Dört gündür böyle bir durum var. Polisler mezarlığa geldiğinde o gizemli kız mezarların arasına doğru kaçtı” diye konuştu.

mezar-2siyasetcafe.jpg

Mezarlığın bulunduğu yere kurulan kameranın görüntüleri, mezarlık görevlileri ve polis tarafından incelenecek.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.