MHP’li Enginyurt isyan etti! İcraat görelim

MHP’li Enginyurt isyan etti! İcraat görelim

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sel felaketinin ardından isyan bayrağını çekti ve sert ifadeler kullandı. Enginyurt belediyeleri ve iktidarı suçladı. İşte ayrıntılar;

Ordu’da yaşanan sel felaketinin ardından MHP’li vekil Enginyurt’tan açıklama geldi.

MHP'li vekil Cemal Enginyurt, “Sebebi HES'ler... 2 saatlik yağan yağmur, Fatsa Organize Sanayi'ni bu hale getirdiyse, hizmet ettik diyenler iyi düşünsün. Laf değil, icraat görelim" dedi.

Ordu’da sabah saatlerinden beri etkili olan şiddetli yağmur Fatsa, Ünye ve Çaybaşı ilçelerinde sele dönüştü. Karadeniz Sahil Yolu yolunda ulaşım çift taraflı durduruldu. Ünye’de taşkın sonucu sekiz  köprü yıkıldı.

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, “Yaptığımız çalışmalar tamamen gitti. Yaklaşık 30 yıldır bu şekilde bir yağış görmedim” derken Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, heyelanların da oluştuğu afette ilk belirlemelere göre 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

“SEBEBİ HES’LER”

Sel felaketine ilişkin en çarpıcı yorum ise MHP Ordu milletvekili Cemal Enginyurt ’tan geldi. MHP’li Enginyurt felaketin sebebi için bölgedeki hidroelelektirk santralleri gösterdi. Enginyurt “ HES’ler dere yataklarını değiştirdi” dedi.

“LAF DEĞİL İCRAAT GÖRELİM”

Sosyal medya hesabından da açıklama yapan MHP’li vekil “2 saatlik yağan yağmur, Fatsa Organize Sanayi’ni bu hale getirdiyse, hizmet ettik diyenler iyi düşünsün. Laf değil, icraat görelim” yorumunda bulundu.

siyasetcafe.com

ordu.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.